Stadsing A/S - Kontakt

Logo

Kontakt

TELEFON 70 15 34 00

Hos Stadsing A/S sidder der altid kvalificerede medarbejdere klar til at hjælpe dig før, under og efter dit køb.

Chat med os ved at trykke på knappen "Live support" nederst til højre. Du kan også kontakte os via mail på kundeservice@stadsing.dk eller via nedenstående kontaktformular. Din henvendelse vil blive besvaret hurtigst muligt.

Vi sidder også klar ved telefonerne. Ring til os på tlf. 70 15 34 00 alle hverdage fra kl. 7.30 til kl. 16 - dog fredag kl. 15.

Inden du kontakter os, kan du med fordel besøge vores kundecenter, som du finder i kolonnen til venstre. I kundecenteret vil du ofte kunne finde svar på dine spørgsmål.

Vores konsulenter, maskinkonsulenter og servicemontører dækker hele landet og vil også gerne besøge dig. Send en mail til kundeservice på kundeservice@stadsing.dk eller direkte til den medarbejder du ønsker besøg af. Så ringer vedkommende dig op, så I sammen kan finde en tid i kalenderen.

Et besøg af vores konsulenter og maskinkonsulenter er selvfølgelig uden beregning. De vil meget gerne demonstrere produkter, men vigtigst af alt vil de koncentrere sig om at finde den rette løsning til dig og dit behov. Tit har det stor betydning for levetiden af tingene, at de rengøres på den rigtige måde. Det gælder både metoden, men ikke mindst midlet. Det er eks. ofte meget vigtigt, hvad du vasker dit gulv i, for levetiden på gulvet. Det gør jo heller ikke noget at gulvet så oveni købet ser pænt ud hele levetiden.