Faldsikrings kurser og uddannelser | Stadsing A/S

Logo

Stadsing Academy

- uddannelse i et sikkert arbejdsmiljø


Et sikkert arbejdsmiljø afhænger ikke blot af det sikkerhedsudstyr, der anvendes i situationen, men i høj grad også af den viden, træning og uddannelse, som medarbejderen har.
 

Book din professionelle uddannelse hos Stadsing Academy
Takket være vores store netværk og egne eksperter, kan vi tilbyde et omfattende program af kvalificerede uddannelser for personer i krævende arbejdsmiljøer. Stadsing Academy er til dig, der udover de rette produkter, vil sikre korrekt instruktion i brugen og som led i dette har planlagt en opkvalificering af medarbejderne. Mange førende virksomheder i Norden har allerede vist os deres tillid og ladet os hjælpe med deres uddannelsesbehov; herunder supplerende arbejdsmiljøuddannelse.

Kursuskalender 2019

 

Kompetent person

Uddannelse i at kunne udføre det årlige eftersyn på faldsikrings udstyr

 

6. februar

7. maj

26. september

20. november

 

Safety In Action

Dybdegående teoretisk og praktisk undervisning i faldsikring

 

23. maj

3. oktober


Læs mere om uddannelserne


TILMELD

Hvordan finder og vælger jeg den korrekte uddannelse?
Er du ansvarlig for vedligeholdelse og opkvalificering af medarbejdernes kompetencer og uddannelser i forbindelse med sikkerhedsudstyr og arbejdsmiljø, kan du med fordel vælge et af vores kurser. Mange af dem, kan bruges i forbindelse med den obligatoriske, årlige supplerende arbejdsmiljøuddannelse.

Regler og informationer fra Arbejdstilsynet om supplerende arbejdsmiljøuddannelse »

For at finde den korrekte uddannelse, skal du kortlægge hvilke arbejdssituationer og arbejdsmiljøer i har i virksomheden. Er der en produktionshal med megen støj? Arbejder i med kemikalier eller svejsning? Har i klatreopgaver der kræver faldsikring? Skal arbejdstøjet være flammehæmmende eller fluorescerende? Hvor meget viden om regler og mærkninger er nødvendigt for medarbejderen. Er det praktiske "hands-on" eller mere teoretiske uddannelse i ønsker?

Herefter kan du læse, om en af vores uddannelser matcher jeres behov. De opfylder typisk de mest gængse og generelle behov - men vi skræddersyer gerne et kursus til jer.
 

Hvor foregår det?
Vi samarbejder med forskellige kursuscentre rundt omkring i landet, ligesom vi gerne kommer ud på jeres virksomhed.

Denne webside bruger cookies. Ved fortsat brug af websiden godkender du vores brug af cookies.